Diensten

CK Automotive is een jonge flexibele organisatie met ruim 25 jaar ervaring in mobiliteit. Officieel partner van LeasePlan Nederland N.V. Een sterke leasemaatschappij met scherpe leasetarieven. Een groot aanbod van nieuwe en gebruikte auto's met een persoonlijke relatie middels Chris Koershuis.

Zekerheid

Voor garanties zijn wij aangesloten bij Auto Trust, marktleider in de garantiedienstverlening. Autotrust werkt met gestandaardiseerde garantiedekkingen onder het eigen Autotrustmerk. De verschillende programma's bestaan uit één of meer garantiedekkingen en zijn per voertuig aan te vragen.

3 Verschillende Dekkingen:

De Autotrust Exclusief Garantie biedt de meest uitgebreide dekking; nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto vallen onder de garantie. De Autotrust Extra Garantie biedt een ruime dekking op de motor, transmissie, aandrijving, remsysteem, koelsysteem, stuurinrichting, brandstofsysteem en elektrische systemen. De Autotrust Standaard Garantie biedt een degelijke basisdekking op de belangrijkste onderdelen van uw auto: de motor, transmissie en aandrijving. Voor geschillen is Auto Trust aangesloten bij het onafhankelijke klachten instituut voor de Financiële dienstverlening KiFiD. Dit biedt echte zekerheid.

Remarketing

Poetsen, polijsten en schadeafhandeling maar ook restyle en spotrepair, velgenreparatie, bekleding en dashboardreparatie verzorgen wij via de beste specialisten uit ons netwerk.

Import & Export

Wij zijn gespecialiseerd in het importeren van occasions uit het buitenland. Al jaren zijn wij een betrouwbare partner voor het importeren van auto’s naar Nederland. Onze diensten zijn er op toegespitst om voor u een kwalitatief goede auto te importeren met een zo groot mogelijke kostenbesparing. Of het nu gaat om een grote partij of een enkel stuk, nieuw of gebruikt, ons uitgebreide netwerk wereldwijd levert altijd voordeel op. Ook het transport regelen wij voor U van A tot Z.

Consultancy en interim werkzaamheden zoals wagenparkbeheer en advies, implementatie van re marketing concepten completeren onze werkzaamheden. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.